Monday, October 17, 2016

Keputusan Rasmi Jom Sihat Bersama Sagat


Alhamdulillah selesai juga program Jom Sihat bersama yang diadakan selama sebulan. Program tersebut melibatkan 11 orang peserta yang terdiri dari Ahli Sagat Crew sendiri. Yeayy!!! tahniah Azizah, Tahniah Wana, Tahniah Sponsors dan Tahniah buat semua Ahli Sagat Crew.


 Peserta-Peserta:-

No. Ahli : SC163
Nama : Hanija Ahmad
Kawasan - Selatan - Johor

No ahli SC250
Nama : Ain Sabani 

Kawasan - Sentral 

No Ahli : SC265
Nama : Miranda Mirsya

Kawasan - Sentral 

No Ahli : SC247
Nama : Zarina Rina

Kawasan - Selatan - Johor 

No Ahli : SC135
Nama : Cik Puan Hana

Kawasan - ..

No Ahli : SC168
Nama : Sherry Maizura

Kawasan - Sentral

No Ahli : SC149
Nama : Nor Atiqah Abu Talib

Kawasan - Pahang

No Ahli : SC194
Nama : Ibu Arjuna Aduka Andyqa

Kawasan - N9

No Ahli : SC064
Nama : Isya Arisya

Kawasan - Sentral

No Ahli : SC160
Nama : Biey Auramieca

Kawasan - Sentral 


No Ahli : SC245
Nama : Zurin Zurina Zulkifli

Kawasan - ...




PEMENANG RASMI JOM SIHAT BERSAMA SAGAT






Pemenangan Tempat pertama :-

Nama : Biey Auramieca
No Ahli : SC160 
Berat Berkurang sebanyak : 13.8 kg



Pemenang Tempat Kedua :- 

Name : Sherry Maizura
No Ahli : SC169
Berat Berkurang sebanyak : 5.0 kg



Pemenang Tempat keTiga :-

Nama : Hanija Ahmad
No Ahli : SCO64 
Berat Berkurang sebanyak : 4.5kg



UNDIAN LIKE TEBANYAK UNTUK PESERTA adalah:- 

:Perserta ke 7 iaitu
 Biey Auramieca mendapat undian like terbanyak dengan 99 LIKE.



Tahniah ! kepada semua peserta anda telah berjaya mengabiskan cabaran diet kite selama 30 hari, harap kalau ada salah silap selama kite ^berdiet^ harap jgn simpan dalam hati ye.. Ingat! jgn lepas nie korang belasah mkn kow2 ❗️harap korang maintain cun sampai bile2...

kepada yg tidak berjaya, xpe.. korang dh buat bersungguh2.. biar berat xturun, janji kite tahu badan kite dh kecik! ahahahaah gitu..



p/s: kurus badan tu kurus gak tp dalam masa yang sama gemokkan juga pahala ibadah ok. :)

Monday, October 10, 2016

Sagat Crew Members Wedding

Entri kalini berbeza sikit, kita share throwback kawan-kawan kita yang dah menamatkan zaman solo zaman bujang zaman gaban baru-baru ini... haha..

Alhamdulillah dan tahniah kepada mereka diatas pernikahan ini. Syukur semoga dimurahkan rezeki hingga ke anak cucu dan bahagia hingga ke jannah (macam lagu KRU tu.. hingga ke Jannah.. pergi dengar skrg!!)


Tahniah buat Puan Apai - Sagat Sentral


Tahniah buat Puan Leova Viva - Sagat Utara


Tahniah buat Puan Leova Viva - Sagat Pahang


p/s: seronoknye kawen2 sanding2... makan kek sedappp!!! huwaaaaaaa.... (dah kenapa?)

Friday, September 2, 2016

JOM SIHAT BERSAMA SAGAT


Program ini akan bermula pd 6 September dan berakhir 6 oktover 2016..

Ayuh kenali Sponsor-sponsor ayang akan menaja Program Jom Sihat Bersama Sagat.

  
Lotion White Crush.. satu lotion untuk 1 keluarga. Harum dan melembutkan kulit.. Datangnya dr Nursamsiyah Zahri.


 
Haruman mu menawan hati ku. 
Nak haruman ini boleh dapat dr pengedar yg sah atau hubungi sponser program sagat ini Fisz Yesha IV / Fisz Yesha II.


 
Dan ini adalah set makanan kesihatan dalaman dan luaran. Serbuk Mutiara Peah Queen.
#PeahQueen by Sherry Maizura (pengedar sah)
  
 
Set penjagaan badan by #bynjchintabeauty sponsor by Norlinda Jamaludin
#MewangiPeeling Scrub
  

#ImSpecialEdition
#madebysagat
#bynchintabeauty
#shawlbynchinta


Berikut adalah syarat-syarat penyertaan :-

Yuran Penyertaan 
Rm50 ( ahli sagat )
Rm70 ( bukan ahli )


Tiada limit berat. . sesiapa pun blh join asal seorang wanita. 

Untuk supporter kami yg tidak menyertai program ini pun ada. Anda cuma perlu membeli tshirt program ini dgn harga rm50 (pos + sticker geng sagat) dan bergambar memakai tshirt ini. 

Apa lagi yang menarik menanti:-

 Perserta akan mendapat sehelai tshirt dr sagat dan losen yg di sponser oleh Nursamsiyah Zahri dn sehelai tudung Untuk 10 perserta terawal. 

Selain hadiah pemenang yg turun berat paling byk ada juga hadiah untuk like terbanyak menunggu para peserta.

Like terbanyak juga akan menerima hadiah dr sagat.


Berminat blh hubungi admin Wana Wut Wut III.

Kami mencabar anda.. kita jaga kereta jaga moto cun2. .badan pun kita jaga. Takkan nak tengok orang lain menang hadiah meletop tu. admin pun rasa nak masuk gak ni. luyaman sih!! :D

ABG SADO AKAK MENCAIR 
AKAK SADO ABG MENANGIS 😅😅

Thursday, September 1, 2016

JOM SIHAT BERSAMA SAGAT

Malu??? Anda selalu diejek Budak Gemuk??? Gajah??? Belon??? Anda nk kurus mcm org lain??? Kami sentiasa membantu...
  


Program ini mengalakkan org awam mengamal cara pemakanan yg sihat dan senaman secara betul untuk mereka yg ingin menurunkan berat badan.Siapa xnk badan cantik kn?..
Jd Sagat Crew dan Sagat Rider buat peraduan ini JOM SIHAT BERSAMA SAGAT.




Sesiapa yg nk msk peraduan nie terbuka untuk semua wanita shj...

Untuk ahli bayaran RM50 dan bkn ahli RM70...

para peserta akan dapat sehelai t-shirt dr sagat dan losen yg di sponser oleh Nursamsiyah Zahri...

Peserta 10 terawal mendaftar akan dapat sehelai tudung dr #tudungkakmun


Peserta akan ditimbang pd awal program... 2minggu program dan minggu akhir program oleh admin yg di lantik...Siapa yg paling byk trn adalah pemenang...
Untuk peserta juga gambar anda di minggu terakhir akan di post oleh admin di group official sagat iaitu geng sagat.. gambar terbanyak like juga akan memenangi hadiah.


Yg lelaki atau wanita untuk supporter kami pun ada... cara nya... anda beli baju program ini rm50 ( baju + sticker sagat + postage ) dan post gambar anda memakai baju  ini tanda support anda kepada kami dgn hastag:


#ImSpecialedition
#madebysagat
#tudungkakmun


Pd tarikh yg akan kami berikan nanti...Like terbanyak akan dapat hadiah dr sagat... pada semua yg sudi boleh lah pm Wana Wut Wut III


Hadiah.
1. Wang tunai + barang kecantikan muka + makanan kesihatan dalaman + tudung + products kecantikan badan.


2. Wang tunai + barang kecantikan muka + makanan kesihatan dalaman + tudung


3. Wang tunai + makanan kesihatan dalaman + tudung

Untuk like terbyk barangan dr sagat...




Tuesday, August 9, 2016

Program Amal Ramadan Sagat Crew Berakhir dengan Cemerlang

Program Amal Ramadan Sagat Crew mula bergerak


berikut antara sebahagian beras yang akan di agihkan kepada penerima zakat

Cik Kak Nana Minato Wakil Sagat Rider membuat pemberian zakat












tak selfie mmg tak sah kan budak budak nih










Geng Sentral di Tol Ijok



Berjumpa dengan pengusaha IKS di Kg Ijok


 


majlis bersurai pada hari tersebut juga. Alhamdulillah.. terima kasih pada penderma dan petugas2 sagatcrew dan sagat rider serta kakak2 kampung yg terlibat secara langsung dan tak langsung.