Friday, September 2, 2016

JOM SIHAT BERSAMA SAGAT


Program ini akan bermula pd 6 September dan berakhir 6 oktover 2016..

Ayuh kenali Sponsor-sponsor ayang akan menaja Program Jom Sihat Bersama Sagat.

  
Lotion White Crush.. satu lotion untuk 1 keluarga. Harum dan melembutkan kulit.. Datangnya dr Nursamsiyah Zahri.


 
Haruman mu menawan hati ku. 
Nak haruman ini boleh dapat dr pengedar yg sah atau hubungi sponser program sagat ini Fisz Yesha IV / Fisz Yesha II.


 
Dan ini adalah set makanan kesihatan dalaman dan luaran. Serbuk Mutiara Peah Queen.
#PeahQueen by Sherry Maizura (pengedar sah)
  
 
Set penjagaan badan by #bynjchintabeauty sponsor by Norlinda Jamaludin
#MewangiPeeling Scrub
  

#ImSpecialEdition
#madebysagat
#bynchintabeauty
#shawlbynchinta


Berikut adalah syarat-syarat penyertaan :-

Yuran Penyertaan 
Rm50 ( ahli sagat )
Rm70 ( bukan ahli )


Tiada limit berat. . sesiapa pun blh join asal seorang wanita. 

Untuk supporter kami yg tidak menyertai program ini pun ada. Anda cuma perlu membeli tshirt program ini dgn harga rm50 (pos + sticker geng sagat) dan bergambar memakai tshirt ini. 

Apa lagi yang menarik menanti:-

 Perserta akan mendapat sehelai tshirt dr sagat dan losen yg di sponser oleh Nursamsiyah Zahri dn sehelai tudung Untuk 10 perserta terawal. 

Selain hadiah pemenang yg turun berat paling byk ada juga hadiah untuk like terbanyak menunggu para peserta.

Like terbanyak juga akan menerima hadiah dr sagat.


Berminat blh hubungi admin Wana Wut Wut III.

Kami mencabar anda.. kita jaga kereta jaga moto cun2. .badan pun kita jaga. Takkan nak tengok orang lain menang hadiah meletop tu. admin pun rasa nak masuk gak ni. luyaman sih!! :D

ABG SADO AKAK MENCAIR 
AKAK SADO ABG MENANGIS 😅😅

Thursday, September 1, 2016

JOM SIHAT BERSAMA SAGAT

Malu??? Anda selalu diejek Budak Gemuk??? Gajah??? Belon??? Anda nk kurus mcm org lain??? Kami sentiasa membantu...
  


Program ini mengalakkan org awam mengamal cara pemakanan yg sihat dan senaman secara betul untuk mereka yg ingin menurunkan berat badan.Siapa xnk badan cantik kn?..
Jd Sagat Crew dan Sagat Rider buat peraduan ini JOM SIHAT BERSAMA SAGAT.




Sesiapa yg nk msk peraduan nie terbuka untuk semua wanita shj...

Untuk ahli bayaran RM50 dan bkn ahli RM70...

para peserta akan dapat sehelai t-shirt dr sagat dan losen yg di sponser oleh Nursamsiyah Zahri...

Peserta 10 terawal mendaftar akan dapat sehelai tudung dr #tudungkakmun


Peserta akan ditimbang pd awal program... 2minggu program dan minggu akhir program oleh admin yg di lantik...Siapa yg paling byk trn adalah pemenang...
Untuk peserta juga gambar anda di minggu terakhir akan di post oleh admin di group official sagat iaitu geng sagat.. gambar terbanyak like juga akan memenangi hadiah.


Yg lelaki atau wanita untuk supporter kami pun ada... cara nya... anda beli baju program ini rm50 ( baju + sticker sagat + postage ) dan post gambar anda memakai baju  ini tanda support anda kepada kami dgn hastag:


#ImSpecialedition
#madebysagat
#tudungkakmun


Pd tarikh yg akan kami berikan nanti...Like terbanyak akan dapat hadiah dr sagat... pada semua yg sudi boleh lah pm Wana Wut Wut III


Hadiah.
1. Wang tunai + barang kecantikan muka + makanan kesihatan dalaman + tudung + products kecantikan badan.


2. Wang tunai + barang kecantikan muka + makanan kesihatan dalaman + tudung


3. Wang tunai + makanan kesihatan dalaman + tudung

Untuk like terbyk barangan dr sagat...